Edicions Avantsalà va tenir l’honor de presentar-se al públic lector català en un inmillorable entorn: el de la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català.

Allí vam presentar els nostres primers dos llibres, Les Bruixes de Warboys, amb n’Agustí Alcoberro i en joan Calpena, i l’Àlbum d’un pessimista, amb en Joaquim Sala-Sanahuja i na Montserrat Franquesa. Vam poder conèixer editorials amb una trajectòria tan impressionant com Comanegra, Cal·lígraf, L’Altra, El·la Geminada, Obrador Edèndum, Ooso còmics, 1984… un llarg etcètera que ens va rebre amb ànims, consells, bona rebuda i molt bon rotllo.

Amb aquesta experiència encetem el nou curs amb més energia que mai, i esperem poder presentar-ne uns quants més en la propera edició. Volem que al nostre blog apareixin algunes de les imatges que queden d’aquest primer pas per La Setmana.

I de la mateixa manera que em sigut rebuts amb aquets caliu i aquesta energia, volem rebre a qui vulgui posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol aventura.